Kto som?
V roku 1999 som úspešne ukončil štúdium gastronómie v Košiciach. Od toho času pôsobím profesionálne vo svete fotografie, dizajnu a marketingu, pričom sa špecializujem na segment gastronómia a hotelierstvo. Pomohol som vybudovať od základov niekoľko úspešných značiek, prevádzok, od kaviarní až po rezorty.
Aktívne sa venujem šíreniu dobrého mena Slovenskej gastronómie. Úzko spolupracujem s kuchárskou elitou, ktorej pomáham s propagáciou a rastom.
Autor
V roku 2018 som vydal moju prvú kuchársku knihu Zdravo a kreatívne, ktorá pomáha pacientom s ochorením IBD.
Aktuálne pracujem na novej knihe ZERO TOLERANCE, ktorá bude venovaná potravinovým intoleranciám.
Vojto Artz
Úzko spolupracujem a zastupujem prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, známeho šéfkuchára Vojta Artza ako marketingový a PR manažér. Spolu s p. Artzom zabezepčujeme kulinárske zážitkové večery pre širokú verejnosť, no hlavne pre hotelové rezorty a reštaurácie.
Porota na súťažiach
Pôsobím aj ako porotca na kulinárskych súťažiach s medzinárodnou účasťou. Som členom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov – Klub pri centrále, ako aj svätovej asociácie WACS.